Resultaten voor wat te doen antwerpen dit weekend

Wat te doen in Antwerpen in juli? ontspanning, rommelmarkten, tentoonstellingen, voorstellingen.
Muziek lessen overige. Wat te doen op Nationale Feestdag 21 jul? Onze selectie Deze week Provincie Antwerpen. MARKTEN, BEURZEN, SALONS. Fiesta Europa Antwerpen. Vandaag van 10u tot 21u Van 18 tot 22 juli Niet bekendgemaakte Groenplaats Antwerpen Gratis. ONTSPANNING, PRETPARKEN, NATUUR.
A-stad.
Wat te doen in Antwerpen: de 10 beste activiteiten.
9 van 172 dingen om te doen in Antwerpen. Red Star Line Museum. 10 van 172 dingen om te doen in Antwerpen. 1 manier om dit te ontdekken. 11 van 172 dingen om te doen in Antwerpen. Grote Markt van Antwerpen.
Doen! Gazet van Antwerpen.
Zwart van t volk, geel van t bier, rood van de zon. 18.000 slaapzakken, 4 olympische zwembaden en 2 miljoen ijsblokjes: Tomorrowland 2018 in cijfers. KALENDER UIT TIPS IN ANTWERPEN. vandaag deze week dit weekend deze maand. Terug naar boven.
Bezienswaardigheden Antwerpen. Wat te doen in Antwerpen, België Zoover.
Wil je weten wat er allemaal te beleven valt in Antwerpen? Op deze pagina vind je alle bezienswaardigheden in de buurt. Van interessante musea en leuke winkels tot de gezelligste restaurants. Maar ook dierentuinen, attractieparken en vele andere bezienswaardigheden ontdek je hier.
Al uw uitstappen en vrije tijd in Antwerpen Out.be.
De niet te missen gratis spektakels op dit moment. Niet te missen gratis concerten. De leukste kinderevenementen tijdens het schooljaar 2017-2018. De allerbeste rommelmarkten in juli. 4 nieuwe tentoonstellingen in juli. Ga snel naar deze expo's' die bijna aflopen. De 10 beste festivals deze zomer. Apéros en afterworks zijn terug! Tentoonstellingen die je deze zomer met de kinderen kan gaan bekijken. De allerbeste events voor de kids in juli. De onmisbare kunstenaarsparcours! Festivals 2018 Bekijk hier de lijst met alle Belgische zomerfestivals. Kunstbeurzen in 2018. Kunstgalerijen die de omweg waard zijn. De tentoonstellingen die u niet mag missen. Wat is er te doen op zondag? Ideale zondagse activiteiten. Luik, de vurige stede. Antwerpen, hoofdstad van de mode en de diamant.
Doen, Antwerpen UiT in Vlaanderen.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en word wekelijks getipt over wat er speelt in de buurt van Antwerpen en daarbuiten! Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief boordevol UiTtips! Cultuur in de duisternis. De Verborgen Parel in. Een unieke site met indrukwekkende verhalen. De leukste openluchtzwembaden. Voor een frisse duik onder de blote hemel. UiT in het Weekend. 5 tips om je warm te maken voor het weekend. De beste barbecueplekjes. Gentse Feesten 2018. Vree wijze tips voor het grootste volksfeest in Europa! De Verborgen Parel in. Dit stadspaleis tussen Hema en HM slingert je terug in de tijd.
Kalender Provincie Antwerpen.
Op je fiets de Koude Beekvallei ontdekken met de nieuwe Veleau fietsroute. za 31.03 zo 04.11. Provincie Antwerpen lanceert dit jaar een Veleau fietsroute in de Koude Beekvallei. Nieuwe leerrijke waterpareltjes om al fietsend te ontdekken! Oproep: teken mee de provincie van de toekomst.
Antwerpen Regio HLN.
04/08 De aannemer werkt dit weekend de klok rond aan de tramsporen op de Kipdorpbrug en de Franklin Rooseveltplaats. De oude tramsporen worden. Ziad, Mohamad en Tharsini zoeken vast werk. 03/08 Drie vluchtelingen aan een vaste job helpen, dat is het doel van Zomergasten, een programma van De Kringwinkel. Ziad, Mohamad en. Slechtste wat je kan doen." 03/08 Werkgevers proberen de temperaturen op de werkvloer te doen dalen. Maar wat als je werkterrein een gigantische werf is als die van de. Belg in coma geslagen tijdens concert Dimitri Vegas en Like Mike in Sportpaleis: verdachte opgepakt in Nederland. 03/08 De politie van Rotterdam heeft een 52-jarige man opgepakt die verdacht wordt van betrokkenheid bij de zware vechtpartij vorig jaar in het. Vijfde editie Antwerp Queer Arts Festival. 03/08 De vijfde editie van het Antwerp Queer Arts Festival is van start gegaan. Nog tot en met 12 augustus kan je op vijf locaties expo's. Mama's' en papa's' zetten wonderlijke kermis in beweging. 03/08 De Zomer van Antwerpen heeft er een nieuwe attractie bij: Arquitectura de Fira.

Contacteer ons