Op zoek naar feestzaal met speeltuin antwerpen?

feestzaal antwerpen bas ile antwerpen feestzaal met speeltuin antwerpen.
Feestzaal Westerlo Alle Feestzalen in Westerlo Antwerpen op Salino.be Salino.be. De Tuinkamer van de Lindehoeve is dé droomlocatie voor jouw communiefeest, babyborrel, verjaardagspartij, receptie Rustig in het groen genieten met vrienden en familie, terwijl de kinderen ravotten in de originele boomhut met speeltuin!
Feestzaal OUD ANTWERPEN.
De gezellige inrichting biedt een maximun bezetting tot 100 genodigden. Wij hebben voor u speciaal een suggestiemenu gemaakt voor feestelijkheden. Ontdek ons feestmenu! De kindvriendelijke speeltuin gelegen naast de feestzaal zal zeker de jongste bezoekers bekoren. Copyright 2015 Oud Antwerpen.
Feestzaal communiefeest Antwerpen San Marco Village.
Laat het ons weten en neem contact met ons op. Zo kunnen wij snel aan de slag om voor u een unieke feestzaal te regelen voor uw communiefeest in de omgeving van Antwerpen. U bereikt ons door te bellen naar 32 3 844 89 77 of vul het contactformulier online in.
Oud Antwerpen, Brasschaat Tel: 036642. Zalen Verhuur goudengids.be.
8 september 2009. Lekkere gerechten en een ideale locatie voor kinderen met een grote speeltuin. Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids.be en dus niet van goudengids.be. Andere interessante bedrijven in de buurt. Airco, Binnentuin, Congressen, Evenement, Feesten, Optredens, Seminarie, Vergaderingen, Zaalverhuur, Audiovisuele apparatuur, Congres, Hotel, Gastenkamers, Koffie, Bedrijfsfeesten, Belegde broodjes, Congrescentrum, Feestzaal, Banketten, Recepties, Huwelijksfeesten, Vergaderzaal, Auditorium.
Feesten Melkerij Nachtegalenpark Antwerpen.
Elk feest wordt op maat uitgewerkt volgens uw wensen budget. Wij ontvangen u graag in een aangename en familiale sfeer. Speciale menu-voorstellen aangepaste prijslijsten voor groepen en verenigingen ter beschikking. 2016 Melkerij Nachtegalenpark Floraliënlaan 115 2020 Antwerpen info@melkerij-nachtegalenpark.be Website by Procor.
20 restaurants met superspeeltuin Nieuws HLN.
Het eten is zoals je verwacht van zo'n' landelijke plek: simpel, kraakvers en watertandend lekker. Voor de kinderen zijn er een speeltuin met petanquebaan en als kers op de taart het kleine kinderboerderijtje waar ze met pony's, geiten en kippen kunnen spelen.
feestzaal Feestzalen Lamme Goedzak feestzaal Zoersel Antwerpen Feeszaal voor trouwfeesten en communiefeesten, bedrijfsfeesten en babyborrels Feestzalen Lamme Goedzak.
4 de week van do 24/11 tot en met ma 28/11. Steengrill of fondue. Coupe warme noordkrieken. voorgerecht en hoofdgerecht kunnen vervangen worden. door een gerecht van de kaart. GELIEVE OP VOORHAND TE RESERVEREN OP.: 03 312 31 37 0475 62 86 04. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. WELKOM IN LAMME GOEDZAK. In een gezellige en rustige omgeving kan u, als levensgenieter, terecht in onze bistro / taverne voor een kleine en verzorgde snack of voor een uitgebreide maaltijd. Nog geen honger? U bent steeds welkom voor een frisse Lamme Goedzak, een deugddoend kopje koffie of een andere lekkernij. ONS RUIM AANBOD MAAKT FEESTZAAL LAMME GOEDZAK UITERMATE GESCHIKT VOOR: FAMILIEFEESTEN COMMUNIEFEESTEN BARBECUES. BEDRIJFSEVENEMENTEN OPTREDENS SHOWS ENZ. GRATIS FEESTZAAL VOOR COMMUNIES EN TROUWFEESTEN. WIJ BIEDEN U EEN RUIME FEESTZAAL VAN 20 TOT 400 PERSONEN. SPEELTUIN EN DIERENPARK VOOR DE KLEINTJES.
Home feestzalen Lilse Bergen.
Feestzalen de Eekhoorn en de Specht. zijn gelegen op het bosrijke domein de Lilse Bergen: een natuurdomein van 23 hectare met een prachtig meer met strand en een grote kindvriendelijke speeltuin. De feestzaal is uitermate geschikt voor een trouwfeest, communiefeest, bedrijfsfeest, baby-borrel, familiefeest enz.
Feestzaal Westerlo Alle Feestzalen in Westerlo Antwerpen op Salino.be Salino.be.
Aan de feestzaal grenst een prachtige tuin met terras, ideaal voor al uw feesten. Het hotel is bovendien ook uitermate rustig gelegen in het groen. Onze kok serveert moderne gerechten met een eigentijdse twist. Je kan er bovendien genieten van menus die met de seizoenen mee veranderen. Je kan bij ons terecht voor o.a. familiefeesten, babyborrels, communiefeesten, bedrijfsuitjes., Meer informatie Vrijblijvende Offerte. Ark Van Noë. Arkstraat 6, Lichtaart Antwerpen vanaf 20 tot 200 personen. Op de Ark van Noë kan u terecht voor allerlei feesten: verjaardagsfeesten, babyborrels, communie of lentefeesten, maar ook uw trouwfeest of bedrijfsevenement kunnen wij organiseren. We beschikken daarvoor over een feestzaaltje, een grote tent en een kleinere tent op het strand. Al deze ruimten kunnen afzonderlijk of samen gehuurd worden. Meer informatie Vrijblijvende Offerte. Zavelberg 12, Tessenderlo Limburg tot 40 personen. Hebt je iets te vieren? De Tuinkamer van de Lindehoeve is dé droomlocatie voor jouw communiefeest, babyborrel, verjaardagspartij, receptie Rustig in het groen genieten met vrienden en familie, terwijl de kinderen ravotten in de originele boomhut met speeltuin!
A-stad.
OUD ANTWERPEN.

Contacteer ons