Resultaten voor restaurant antwerpen eilandje

Grill restaurant MÓN serveert vlees van eigen wei op t Eilandje in Antwerpen en bij Salons van Edel in Wilrijk. Altijd lekker, altijd gezellig.
Bij restaurant MÓN hoort een historisch pand vol met details en verhalen van toen. Voor MÓN Antwerpen is dat een prachtige gerestaureerd hoekpand uit de 17de eeuw en voor MÓN Wilrijk een gerenoveerd kasteel met koetshuizen uit de 19de eeuw.
Blend Breakfast, Lunch Drinks Startpagina Facebook.
12 juli om 2211: Antwerpen, Flemish Region. Blend Breakfast, Lunch Drinks met Ivana Zelena en 2 anderen in Blend Breakfast, Lunch Drinks. 6 juli om 1035.: Blend teams up with restaurant Zagreb. supportyourneighbours Together we are. Blend Breakfast, Lunch Drinks.
L'Isola' Di Giò Italiaans Restaurant met Sardijnse Roots.
L'Isola' Di Giò. Sinds 5 December 94 Een Vaste Waarde Op Het Eilandje. Door Onze Unieke ligging Aan De Jachthaven, Het Willemdok., Is LIsola Di Gio Niet Alleen Om Te Tafelen., Maar Is Ook De Perfecte Locatie Voor Al Uw Bedrijfsfeesten, Verjaardagen, Vergaderingen enz.
Roest restaurant, eigenzinnig en origineel in Antwerpen.
Di Wo Do 12.00 14.15. Di Wo Do 18.00 22.00. Vr 12.00 14.15 18.00 22.00. Za 12.00 22.00. Zo 09.30 21.00. Als maa feestdag 17.00 22.00. Op t Eilandje @ MAS. Sint-Aldegondiskaai 64, 2000 Antwerpen. 32 3 298 73 59.
Restaurant Het Pomphuis In Antwerpen gelegen restaurant.
Café STORM Antwerpen MAS Véél meer dan een museumcafé!
STORM is een sfeervolle laagdrempelige ontmoetingsplek voor buurtbewoners van het Eilandje, museumbezoekers, toevallige passanten en werknemers van de vele nabijgelegen kantoren. Het interieur is een mix van hout, leder, spiegels, eik en beton. Warme tinten overheersen: bruin, zwart, grijs en donkergroen.
Bacchus Antwerpen.
Eetcafé Bacchus een vleugje vintage op het eilandje. Het oudste café van het eilandje in een nieuw jasje. U wordt verwelkomt in het warme interieur met de sfeer en ziel van 150 jaar café. s Ochtends een warme koffie met huisgemaakte lekkernijen.
De 10 beste restaurants in de buurt van Museum aan de Stroom.
Hotels in de buurt van Eilandje. Populaire categorieën in Antwerpen. Hotels met rookruimtes in Antwerpen. Voordelige Hotels in Antwerpen. Rustige Hotels in Antwerpen. Moderne Hotels in Antwerpen. Hotel met Balkon in Antwerpen. Design-Hotel in Antwerpen. Hotel met Ontbijt in Antwerpen.
Reserveer online Restaurant wijnbar Pazzo.
In het decor van een historisch pakhuis brengen chef Ingrid Neven en haar team een wereldkeuken die flirt met innovatie zonder overbodige special effects. Ongedwongen, speels en verrassend. Pazzo is niet voor niets Italiaans voor prettig" gestoord. Restaurant Pazzo where food meets wine. Oude Leeuwenrui 12 2000 Antwerpen 32 03 232 86 82.
Proef de spirit van het Eilandje.
Lux Restaurant Antwerpen.
De reservatiegegevens worden ook opgenomen in een mailingbestand dat Restaurant Lux gebruikt om haar klanten te informeren. U kan zich daarop eenvoudig uitschrijven wanneer u maar wil door contact op te nemen met info@luxantwerp.com of telkens wanneer u een nieuwsbrief krijgt.

Contacteer ons