Resultaten voor vergaderruimte antwerpen

Vergaderruimte in Antwerpen huren? Boek unieke vergaderlocaties!
Een originele, inspirerende vergaderruimte in Antwerpen huren of boeken? Dat doe je hier snel en eenvoudig, in slechts een paar clicks! Verhuur van unieke vergaderruimten in Antwerpen en omgeving! Hier bij SpareSpace vind je heel wat beschikbare vergaderlocaties te huur in Antwerpen en omgeving.:
Vergaderruimte Antwerpen U vindt het op DNLS.
100 8000 personen. Eigen catering is niet mogelijk. 4 12 personen. Eigen catering is niet mogelijk. 1 2 3 12. Over deze pagina. Vergaderruimte in Antwerpen nodig voor uw vergadering? Vind hier vergaderruimtes in Antwerpen voor uw vergadering, conferentie en overleg.
Vergaderzaal in Antwerpen Centrum Regus Antwerp City Centre Eventonline.
Vergaderruimte in Centraalstation Antwerpen. Ruimte om te vergaderen in Antwerpen Centrum. Vergaderlocatie Centraalstation Antwerpen. Zaal voor een congres in Centrum van Antwerpen. Seminariezaal Antwerpen Centrum. Zalen voor een congres in Antwerpen Centrum. Plaats om te vergaderen in Centrum van Antwerpen.
Vergaderruimtes in Antwerp Railway Station Conferentie en vergaderlocaties Regus Belgiƫ.
Vergaderruimte in Antwerp Railway Station. Pelikaanstraat 3 box 2020, 2018 Antwerpen. Onze Business Lounge bevindt zich in het treinstation van Antwerpen Centraal, in het hart van de wereldberoemde havenstad. Ze biedt een rustige omgeving waar u zich kunt concentreren op uw werk wanneer u onderweg bent.
Vergaderzaal huren in Antwerpen: maak kennis met Ter Elst.
Bovendien beschikt elke vergaderzaal over daglicht en is iedere ruimte voorzien van een beamer, gratis wifi en individuele airco/verwarming. Naast de opstelling van de zalen is ook de ligging van Ter Elst een absoluut pluspunt; op een kwartiertje rijden van het historische centrum van Antwerpen en perfect gesitueerd tussen de A12 en de E19 aan de Antwerpse Ring.
Vergaderruimtes in Antwerpen Huur board rooms en trainingslocaties Regus Belgiƫ.
Opnieuw zoeken vanaf hier. Meer informatie over onze locaties in Antwerpen. Bel ons nu op: 0800 97 282. Opties voor een vergaderruimte. Regus biedt u praktische en professionele ruimte om te vergaderen waar u dat nodig heeft. In de buurt van het station, in de buurt van uw klant, ergens centraal voor de regionale medewerkers allemaal op aanvraag en per uur beschikbaar.
Vergaderzaal Antwerpen Alle Vergaderzalen in Antwerpen op Salino.be Salino.be.
Of het nu de grote zaal is, het intieme in de zon gelegen dakterras of een kleinere vergaderruimte, bij Jerom werken we jouw event op maat uit. Gebruik de onderstaande link om jouw event toe te lichten. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om jouw event te concretiseren. Vermeld in je beschrijving zeker de datum van het event en het aantal genodigden. Graag tot snel. Meer informatie Vrijblijvende Offerte. Hof ter Zielbeek. Sint-Katharinastraat 191, Ruisbroek Antwerpen vanaf 10 tot 100 personen.
Vergaderen bij Le Pain Quotidien Le Pain Quotidien Belgium.
Vind ons in Brussel, Antwerpen, Gent, Hasselt, Luik, Leuven, Knokke, Waterloo, Wavre, Namur, Mons, Charleroi, Jambes, Nivelles, Maasmechelen, Mechelen. Vind ons in Brussel, Antwerpen, Gent, Hasselt, Luik, Leuven, Knokke, Waterloo, Wavre, Namur, Mons, Charleroi, Jambes, Nivelles, Maasmechelen, Mechelen. a Bleecker Street.:
Vergaderzaal aan het MAS Sint-Felixpakhuis Eventonline.
Unieke vergaderlocatie in het hartje van Antwerpen Opera Antwerpen. 18e Eeuws kasteel voor events in Edegem House de Neuf. Conferentielocatie Park Spoor Noord Antwerpen Parkloods Noord. Gastronomisch restaurant in Antwerpen Het Pomphuis. Restaurant in de haven van Antwerpen Bebronna. Luxe brasserie in Antwerpen Brasserie Appelmans.
Vergaderzaal huren in Antwerpen ClubHouse.
Het ClubHouse ligt op amper een kwartiertje rijden van het centrum van Antwerpen, vlak bij de E19, afrit Kontich en is dus vlot bereikbaar, zowel vanuit Antwerpen, Mechelen als Brussel. Achter het gebouw bevinden zich een ruime parking en fietsstalling, waar u en uw gasten uw wagen of fiets veilig kunnen achterlaten.
Vergaderzaal huren Ondernemen in Antwerpen.
Een goed voorbeeld is de Kringwinkel Antwerpen. 6 originele locaties voor uw business event. 03 augustus 2018. Antwerpen heeft alles in huis voor de organisatie van uw meeting, congres, incentive of business event. Hier enkele originele locaties voor uw bedrijfsevenement in Antwerpen.

Contacteer ons