Op zoek naar winkelstraat antwerpen?

Shopping Stadsfeestzaal.
0032 03 202 31 00. Elke eerste zondag van de maand open van. Schrijf je in voor de nieuwsbrief. All Rights Reserved Shopping Stadsfeestzaal Webdesign Webit. Shopping Stadsfeestzaal gebruikt cookies om je websitebezoek zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Meer informatie over cookies.
Kamer 10 in Antwerpen, Lange Winkelstraat 6-8 1sf.be.
Room to Bloom-team. Home Te huur Kamer 10 Lange Winkelstraat 6-8. Terug naar uw zoekresultaat. Lange Winkelstraat 6-8, 2000 Antwerpen. Prijs: 410 / maand. Geïnteresseerd in deze flat? Neem gerust contact op. Kenmerken van de flat. Kenmerken van het gebouw.

Totaal aantal plaatsen. De bovengrondse parking is ideaal gelegen naast de Meir, de meest populaire winkelstraat van België. De Groenplaats, het Hilton Hotel en het historische centrum zijn dichtbij. Aandacht vanaf 5 juni.: De stad Antwerpen geeft op 5 juni het startschot van een groot bouwproject die de mobiliteit zal beïnvloeden.
De Brabantse Olijfberg Een protestantse kerk in Antwerpen.
Als in 1585 Antwerpen weer in Spaanse handen valt, verlaten bijna alle protestanten de stad. Op een kort intermezzo tijdens het 12-jarig bestand na, toen de Remonstranten in Antwerpen kwamen schuilen, is het met de openlijke protestantse aanwezigheid voor enkele eeuwen gedaan. Vanaf 1652 is er wel sprake van een clandestiene gemeente met predikant en geregelde kerkdiensten in privé-woningen. Ze wordt de Brabantse Olijfberg genoemd. In 1821 mogen de protestanten Hervormden voor het eerst een eigen kerkgebouw in gebruik nemen, een voormalige kloosterkerk, gelegen aan de Lange Winkelstraat nr.
Hoe de drugsmaffia de winkelstraten van Borgerhout heeft overgenomen en wat we kunnen leren van Rotterdam binnenland De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus.
Familie Planckaert gaat klacht indienen na fake news rond bitcoins. De ene rechtbank is de andere niet: in Gent en Antwerpen verschillen ze van mening over het verbod op de boerkini Rechter houdt boerkiniverbod in Antwerps zwembad in stand. Drones leggen vliegverkeer Londen-Gatwick lam.
Antwerpen winkelen.
Het centrum van Antwerpen is opgedeeld in een aantal winkelzones. Iedere zone heeft een eigen mix uitstraling. Hieronder vind je een korte beschrijving van de belangrijkste winkelgebieden. Het meest populaire winkelgebied is Meir. Dit gebied omvat winkelstraat Meir, Jezusstraat, Sint-Katelijnevest en de twee winkelcentra Grand Bazar en Stadsfeestzaal.
Korte Winkelstraat Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
omvat Kantoorgebouw Distillerie C.J. Korte Winkelstraat 17A, Antwerpen Antwerpen. omvat Kerk en klooster van de minderbroeders-kapucijnen. Korte Winkelstraat 1, Antwerpen Antwerpen. U kunt deze pagina citeren als.: Agentschap Onroerend Erfgoed 2017: Korte Winkelstraat online, https//id.erfgoed.net/erfgoedobjecten/112913: geraadpleegd op 27 augustus 2018.
Winkelstraat in opmars: Steenhouwersvest ELLE.be.
da Het hoeft niet altijd de Meir te zijn Upcoming winkelstraat in Antwerpen: de Steenhouwersvest. Door de recente openingen van bekende buren zoals Christian Wijnants, KID, Magazyn en Wouters Hendrix is deze buurt er eentje om in de gaten te houden.
De leukste wijken van Antwerpen Blijf weg van de grote winkelstraten.
Waar staat Antwerpen eigenlijk om bekend? Veel mensen komen waarschijnlijk niet verder dan het noemen van de winkelstraat de Meir, de Groenplaats met zijn vele cafés en restaurants en wellicht de Grote Markt. Naast deze publiekstrekkers barst het in Antwerpen van de leuke straatjes en wijken.
Appartement te koop in Antwerpen First Immo.
Al deze elementen maken van Antwerpen een bruisende stad en een fantastische thuisbasis voor zowel jonge alleenstaanden als gezinnen met kinderen. Appartement te Antwerpen Korte Winkelstraat 3. Appartement te Antwerpen Korte Winkelstraat 3. Appartement te Antwerpen Jezusstraat 41 301. First Immo magazine.
De Huidevettersstraat Winkelen in Antwerpen.
De Huidevettersstraat is vooral bekend voor zijn centrale ligging en zijn toegang naar alle populaire winkelstraten van Antwerpen Centrum. Vlakbij de Meir, de Schuttershofstraat en de Lombardevest straatjes is ze n van de drukst bezochte straten in hartje Antwerpen. Wie houdt van chique winkels is hier aan het juiste adres, hoewel de kenner zal zeggen dat de echte grandeur in de Schuttershofstraat huist.

Contacteer ons