Zoeken naar feestzaal antwerpen eilandje

An event in a unique location? Flanders Meeting Convention Center Antwerp.
Let's' meet in a Room with a ZOO. Are you looking for a unique location for your reception, dinner, meeting, seminar, concert, or conference? Flanders Meeting Convention Center Antwerp is conveniently located in the heart of the city, in Antwerp ZOO.
Antwerpen Restaurant Restaurants in Antwerpen Belgi Antwerpenrestaurants.be.
Type: Brasserie, Restaurant, Feestzaal. Eetcafe Bacchus Antwerpen. Type: Cafe, Eetcafe, Feestzaal. Keuken: Belgisch, Vlaams, Europees. 2100 Deurne Antwerpen. Type: Feestzaal, Feestzaal, Feestzaal. Type: Brasserie, Feestzaal. Type: Restaurant, Brasserie, Feestzaal. Keuken: Bistro, Eetcaf, Belgisch Frans. Type: Restaurant, Feestzaal. Grand Cafe Leroy.
LaRiva.
In het hart van Antwerpen op het trendy Eilandje. Het stond in de sterren geschreven: twee eeuwen geleden werd het exclusieve gebouw op het Eilandje al gebruikt om het personeel van de Antwerpse haven een hart onder de riem te steken.
Feestzaal Magnus Berchem 1207.be.
Feestzaal Magnus bvba. Prins Albertlei 17, 2600 Berchem. Delen via e-mail. Uw e-mail Het e-mail adres van de bestemmeling Uw bericht Klik hieronder en vind dankzij 1207 alle details over Feestzaal Magnus in 2600 Berchem. 1207.be, zoveel meer dan een nummer.
Holiday Inn Antwerpen City North België Antwerpen Booking.com.
Faciliteiten in Holiday Inn Express Antwerpen City North. Huisdieren zijn niet toegestaan. Goede ontbijtscore van 7.6. WiFi is beschikbaar in de gehele accommodatie. Deze service is gratis. Een vaste internetverbinding is beschikbaar in alle kamers. Deze service is gratis. Privé parkeren is mogelijk bij de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk. Parkeerkosten: EUR 17 per dag. Vergader / feestzaal.
Wok van Antwerpen.
Geniet onbeperkt 4 uur lang eten en drinken vanaf 2950, diner. Een gevarieerde en voordelige wijnkaart met een scala aan wereldwijnen. 2 Aparte feestzalen voor groepen tot 100 en 250 personen bruiloften, personeelsfeesten, seminaries en andere feesten. Travestieshow in Wok van Antwerpen: Zie ons agenda.
MatchMakers Horeca.
Over te nemen: luxe bar / nachtclub gelegen op een drukke baan tussen Gent en Deinze. Deze club beschikt over een verbruikzaal met bedieningstoog en verschill. Prijs 195.000 EUR. Over te nemen: restaurant omgeving Mas en het Eilandje te Antwerpen.
RAS Restaurant Aan de Stroom.
Bij boeking van de feestzaal wordt ook het unieke dakterras 26m hoog voor u geprivatiseerd. Elk gezelschap geniet hier van een adembenemend panoramisch zicht over de Schelde, de stad en de kathedraal. Capaciteit van de feestzaal. Zittend: tot 64 personen.
Napo's' Quality Grill.
Stuurboord Your event near the riverside.
vindt u vandaag één van de grootste polyvalente zalencomplexen van Antwerpen met uitzicht op de Schelde. Een multifunctionele zaal die dankzij mobiele, akoestische wanden de ideale ruimte voor uw events kan creëren. Er is een uniek terras met een prachtig panoramisch zicht op de Antwerpse haven, de Schelde., Linkeroever en het historische Antwerpse stadscentrum.
Omschrijving Eiland en Feestzaal Leuven DijleDelta ViRiX Projectontwikkeling.
DijleDelta Eiland en Feestzaal Leuven. Eiland en Feestzaal Leuven DijleDelta. Als 1e fase van DijleDelta werden er 80 ruime appartementen gerealiseerd in een parkomgeving. Keizershoek 350/A 2550 Kontich. Keizershoek 350 A. 2018 ViRiX NV. Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Contacteer ons