Resultaten voor restaurant antwerpen

Minerva Franse keuken in Antwerpen.
Welkom bij restaurant Minerva. Restaurant Minerva, een klassieker tussen de Antwerpse restaurants. Wat langs de buitenkant een raadsel lijkt, blijkt aan de binnenkant heel onthutsend. Waar vroeger wagens werden hersteld, in een pand van 1926, staan nu gezellige tafeltjes waaraan men ook nog eens heerlijk kan lunchen of dineren.
Restaurant Bolivar Bolivar: garantie op heerlijk en eerlijk vlees.
De belangrijkste reden voor het wereldwijde succes van het Angus-ras is de uitzonderlijke kwaliteit van het vlees. Restaurants zetten het graag op de menukaart. Dit hangt samen met de marmering van het vlees: dunne lijntjes vet die door het vlees lopen.
Restaurant Bar Franq in Antwerpen Hotel Franq.
Het restaurant is dagelijks geopend voor zowel ontbijt, lunch als diner. De beste wijnen, lekkere cocktails en koffie of thee specialiteiten vindt u bij Bar FRANQ. Naast deze heerlijke dranken stillen wij graag de kleine honger met de FRANQs Evergreens, een reeks pure en zorgvuldig uitgekozen hapjes. Persoonlijke aandacht en liefde voor het vak is hier vanzelfsprekend. De hele dag door worden de smaakpapillen geprikkeld. Gelegen in het hartje van Antwerpen, op een steenworp van de Onze-Lieve-Vrouwe-Kathedraal.
Voordelig Spontaan uit eten in Antwerpen.
Helaas is er geen locatie gevonden. Gebruik een andere zoekterm. Gebruik mijn locatie. Populair in de buurt van Antwerpen. Bergen op Zoom. Meest gestelde vragen. Registreren / Inloggen. Antwerpen In de buurt Antwerpen. Bergen op Zoom. 2 personen 1 persoon.
Restaurant Restaurant wijnbar Pazzo.
Wij wensen al onze klanten een fijne zomervakantie toe. Reserveren kan uiteraard verder online. Alle info via deze link. Restaurant Pazzo where food meets wine. Oude Leeuwenrui 12 2000 Antwerpen 32 03 232 86 82. Sign up for our newsletter.
Fiskebar Vis en Wijnbistro Antwerpen.
BISTRO JACOB.
Adres: St-Jacobsmaarkt, 89 2000, Antwerpen. BISTRO JACOB op Resto.be. Restaurant Jacob bestaat al sinds 2009, maar is nog een underdog in het hippe restaurantgebeuren. De zaak heeft een mooi, strak interieur met geïnspireerde barokelementen en is gesitueerd in hartje Antwerpen op de Sint-Jacobsmarkt vlakbij de grote winkelstraat Meir.
Welkom.
In onze gezellige bistro in hartje Antwerpen geniet je van overheerlijke gerechten vol kraakverse ingrediënten. Echt en puur, absoluut Ernest! Welkom vanaf 11u, maandag en dinsdag gesloten. Ernest Bistro _ Hoogstraat 54 _ 2000 Antwerpen. Tel: 03 226 23 35 _ e-mail: info@ernestbistro.be.
De Troubadour Uniek restaurant te Berchem!
Welkom bij De Troubadour! Michelin Bib Gourmand en Gouden Vork als beste restaurant van Antwerpen. Bekijk onze menus. Een feestje, een conferentie, zaaltje nodig voor voordracht? Privé lounge op de 1e verdieping beschikbaar, cozy huiskamersfeertje. Bekijk onze kaart! Graag bestellen en meenemen?
Les Années Folles, een nieuw restaurant in Antwerpen Welkom in ons nieuwe restaurant in Antwerpen.
Bij ons geen ellenlange lijst met vaste waarden, wel enkele klassiekers naast onze suggesties die regelmatig veranderen. Daarnaast is er een ruime selectie aan wijnen per glas. Katja begeleidt u graag bij uw keuze. c Les Années Folles Mechelsesteenweg 112 2018 Antwerpen T: 03 216 33 03 Privacystatement en disclaimer Webdesign: Hootkoetuur.
Restaurant Matty Antwerpen heet u welkom.
WELKOM BIJ RESTAURANT MATTY! Matty opent opnieuw zijn deuren! Welkom in ons restaurant, gelegen in hartje Antwerpen, op een boogscheut van de leien. Laat je verrassen door de combinatie van de hedendaagse, lichte en verfrissende keuken en onze charmante gastvrijheid.

Contacteer ons