Resultaten voor fuifzaal antwerpen

Zaalverhuur cultuurcentrum Merksem.
Adres en contact. Tickets en reducties. UIT in Merksem. UIT in Merksem. Wil je graag een zaal huren in Cultuurcentrum Merksem, kasteel Bouckenborgh of Merksemdok? Neem dan contact op met Helene Rigby tel. 03 641 62 10. Aanvraag Concertzaal pdf.

In Antwerpen zijn drie pershuizen behouden: het Noorderpershuis 1877-1878 aan de oostkaai van het Kattendijkdok, het links van het stapelhuis Sint-Felix gelegen kleine privépershuis 1885 aan de Oude Leeuwenrui 27 in functie van de magazijnen Sint-Felix, Rubens-Noord en Rubens-Zuid, inwendig gesloopt in 1932 en het Zuiderpershuis 1882-1883 aan de Waalsekaai 14.
Kavka, jongerencentrum in Antwerpen. copy. copy. copy. copy.
In Kubrik staan ontmoeting en inspiratie centraal. Professionals uit het jeugdwerk en jonge, creatieve organisaties delen een plaats die niet zomaar een fysieke werkplek is, maar vooral een creatief netwerk en een ruimte vol expertise in het centrum van Antwerpen.
Feestzaal OUD ANTWERPEN.
De gezellige inrichting biedt een maximun bezetting tot 100 genodigden. Wij hebben voor u speciaal een suggestiemenu gemaakt voor feestelijkheden. Ontdek ons feestmenu! De kindvriendelijke speeltuin gelegen naast de feestzaal zal zeker de jongste bezoekers bekoren. Copyright 2015 Oud Antwerpen.
Business Private Events Café Local.
Zellige is gezellig. De Ballroom geeft uit op zaal Zellige, die als cateringruimte voor evenementen in beperktere kring gebruikt kan worden. Typerend voor Zellige is de volledig uitgeruste open keuken voor show-cooking met typische Marokkaanse Zellige-tegels; een echte meerwaarde voor elk evenement.
Zalen.be Alle feestzalen en andere zalen van Vlaanderen op één site. Bijna 1000 geregistreerde zalen.
Restaurant Feestzalen Tybeert. Hof ten Laere, gelegen in het Schelle aan de Schelde op de as Antwerpen, Brussel en Gent, straalt. Hof ten Laere. een polyvalente zaal 12 op 24m om de 6 m kan er een scheiding tot stand gebracht worden.
Zaalverhuur co Sint-Andries.
Op zondag, maandag en tijdens de sluitingsperiode verhuren we geen zalen. Ook in juli en augustus kan je geen zalen huren in het weekend. Ben je op zoek naar een feest, hobby, repeteer of vergaderruimte in Antwerpen, raadpleeg dan zeker ook www.antwerpen.be/zaalzoeker.
Home.
goedkope feestzaal antwerpen.
Feestzaal met catering. goedkope feestzaal antwerpen. feestzaal antwerpen eilandje. Zoeken naar goedkope feestzaal antwerpen. goedkope feestzaal antwerpen. Goedkope feestzaal Antwerpen Danzateljee.com. Als u een goedkope feestzaal bij ons in Antwerpen huurt, is het verplicht om gebruik te maken van de cafetaria.
Lokalenverhuur overzicht.
De mooiste feestzaal Antwerpen check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Antwerpen. De feestzalen in Antwerpen zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Antwerpen zelf.

Contacteer ons