Zoeken naar stad antwerpen bezienswaardigheden

HISTORISCH CENTRUM ANTWERPEN bezienswaardigheden Hotels Vliegtickets Antwerpen Belgi.
Het Steen is een van oorsprong 9de eeuwse burcht die op de oevers van de Schelde werd gebouwd om de grenzen van de stad te verdedigen. Nicolas Rockox was burgemeester van Antwerpen, vriend van Rubens, kunstmecenas en zijn woning in de Keizerstraat was een ontmoetingsplaats voor humanisten.
Antwerpen bezienswaardigheden top 10.
Een aanrader is om met een gids een wandeltocht door historisch Antwerpen te maken, waarbij je langs bezienswaardigheden zoals het Steen, de Bourla en de Grote Markt zult komen. De binnenstad van Antwerpen kent veel prachtige plekjes die niet altijd eenvoudig vindbaar zijn. Wie de stad eens van een andere kant wil zien kan een ruienwandeling van drie uur onder de grond maken.
A-stad.
Bezienswaardigheden Antwerpen. Wat te doen in Antwerpen, België Zoover.
Sfeer in stad. Zorg voor natuur. 11 / 18. 25 aug 2018. Weersverwachting en klimaat. Wil je weten wat er allemaal te beleven valt in Antwerpen? Op deze pagina vind je alle bezienswaardigheden in de buurt. Van interessante musea en leuke winkels tot de gezelligste restaurants.
De bezienswaardigheden van Antwerpen citytrip en reisinfo Take-A-Trip.
Download GRATIS stadsgids. Top 10 bezienswaardigheden Antwerpen. Het Modemuseum wordt stilaan een begrip in België. Het is ontstaan uit het vroegere Textiel en Kostuummuseum, met collecties die teruggaan tot in de 16de eeuw. Dezer dagen ligt de nadruk vooral op de 19de eeuw, en vult men het museum aan. Meer over Modemuseum. Aquatopia adverteert met de slogan een ontspannende onderwaterbelevenis in hartje Antwerpen en niets is minder waar. Niet zo lang geleden werden er grote verbouwingswerken uitgevoerd, en het resultaat mag gezien worden. Meer over Aquatopia. In de 9de eeuw stond op de plaats van de kathedraal van Antwerpen een kleine kapel die in 1124 de status van parochiekerk verwierf. In de loop van de 12de eeuw werd deze sterk uitgebreid, volgens sommigen naar model van de St. Meer over Onze-Lieve-Vrouwekathedraal. Genoeg van alle toeristische heisa en op zoek naar iets echt speciaal? Verzamel dan al je moed en daal af in de onderbuik van de stad de oude riolen.
Top 15 bezienswaardigheden Antwerpen.
Kathedraal en Groenplaats. Van verre wordt de skyline van Antwerpen bepaald door de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal. Het indrukwekkende gebouw en de werken van Rubens maken het een van de mooiste bezienswaardigheden van de stad. Een grote bonus zijn de werken uit de KMSKA.
Wat te doen in Antwerpen: de 10 beste activiteiten.
Goedkope Accommodatie in Antwerpen. Rustige Hotels in Antwerpen. Moderne Hotels in Antwerpen. Hotel met Balkon in Antwerpen. Design-Hotel in Antwerpen. Hotel met Ontbijt in Antwerpen. Suite Hotel in Antwerpen. In de buurt van bezienswaardigheden. Hotels in de buurt van Centraal Station.
Familie Bezienswaardigheden Centrum Antwerpen Antwerp City Hotel.
Familieplezier in Antwerpen. Antwerpen wordt alsmaar meer gezien als een familie-vriendelijke bestemming en daarom verbaast het ook niet dat ze over zoveel familie attracties beschikken. Wanneer je in Antwerpen verblijft zijn er heel veel activiteiten waarmee je de kinderen en de ouders kan bezighouden.
A-stad.
Antwerpse stadsroute voor de fiets Fietsroute RouteYou.
Home Routes Bezienswaardigheden. Antwerpse stadsroute voor de fiets. RouteYou Dromos Routes Antwerpse stadsroute voor de fiets. 45450 keer bekeken Publiek. Toevoegen aan favorieten. Voorstellen als Aanrader. Zoeken in de buurt. JavaScript is vereist voor deze functionaliteit, maar is uitgeschakeld of wordt niet ondersteund door je browser.
Visit Antwerpen.

Contacteer ons