Meer resultaten voor theaterzalen antwerpen

Zuidpool.
Arenberg Antwerpen Arenberg.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Nieuw in Arenberg. De Bronstige Bazooka's.' OLT Rivierenhof, de hele zomer lang. Love at first Sight 3. There's' a new kid in town! Straffen Tist, het Arenberg-bier! Nieuw in seizoen 18-19: Vrienden van Arenberg.
Schouwburgen concertzalen Antwerpen goudengids.be.
Lange Dijkstraat 77, 2060 Antwerpen. Reyndersstraat 7, 2000 Antwerpen. Sint-Nicolaasplaats 3-6, 2000 Antwerpen. 10 Theater Het Klokhuis. Parochiaanstraat 4-4 A, 2000 Antwerpen. 11 Nieuw Merksems Kamertheater. Terlindenhofstraat 204, 2170 Merksem Antwerpen. 12 Kunstencentrum Vlaams Fruit. Lange Nieuwstraat 81, 2000 Antwerpen.
Fakkeltheater Theater in het hartje van Antwerpen.
Op zondag 26/08 vanaf 10u00 kan u tickets afhalen in de Hoogstraat voor volgende toonmomenten. VERGEET MIJ NIET OP TOURNEE DOOR VLAANDEREN. Een lichtvoetige vertelling over een grootvader, een kleinzoon en de dementie die tussen. 2 EXTRA MATINEE VOORSTELLINGEN VOOR DE SINKSENFOOR.
Theater in Antwerpen Vergelijk alle theaters op DNLS.be.
Snel naar uw gewenste locatie. Wellicht ook interessant voor u? Alle theaters in Nazareth. Over deze pagina. Een theater als locatie om te huren voor een evenement of vergadering in Antwerpen? De mooiste theaters in Antwerpen vindt u op De Nationale Locatie Site.
home Theater aan de Stroom.
In eerste instantie: TAS te helpen naar het zoeken van een alternatieve locatie, zodat wij en de talrijke bezoekers en gebruikers van Linkeroever, van Antwerpen en de rest van Vlaanderen kunnen verder genieten! Een locatie te voorzien op de Antwerpse Linkeroever!
A-stad.
Welkom Ekerse Theaterzaal.
Zijn nummer Hier" in Borgerhout" en zijn laatste Nederlandstalige plaat en tournee Onderwoud" zijn zowel mee aanleiding als gevolg van dit prachtige programma. Pieter Embrechts wordt bijgestaan door een stel rasmuzikanten en rasvertellers. Het programma kwam tot stand dankzij de medewerking van Gazet Van Antwerpen en De Roma.
Zalen in Antwerpen Opendoek.
Dansstudio Arabesque heeft een grote danszaal ter beschikking op de Herentalsebaan te Deurne.Deze zaal heeft ook stockage mogelijkheden en er zijn kleedruimtes toiletten en een keuken.De zaa. leftBANQ theater en repetitiezaal in Antwerpen LO. leftBANQ is een gezellig multifunctionele theaterzaal, gelegen aan de Halewijnlaan 80 Antwerpen LO.
Home.
Een splinternieuwe komedie van François Scharre, vertaald en bewerkt door Guy Keeren in een regie van Thomas De Wit. met: Chris Wils, Ann Pierssens, Jan Ryngaert, Willy Ngala, Harry de Kok, Rita Provo en Nathalie Verbeure. Reserveer nu dan heb je beste plaatsen!
Kunstencentrum Vlaams Fruit Huis van verhalen.
UW STEUN DOET ERTOE help ons de technische infrastructuur van Het Klokhuis te renoveren en aan te passen aan de moderne noden. Steun de laatste authentieke kamertheaters van Antwerpen, net zoals Marilou Mermans, Herbert Flack, Mathieu Guillaume en Bill Barberis.:

Contacteer ons