Zoeken naar wat is er te doen in antwerpen

Wat is er te doen? MAS Museum aan de Stroom.
Home / Wat is er te doen? Plan je een bezoek alleen, met de familie, met de klas of school, met een groep of bedrijf? Hier vind je alle activiteiten terug. Het MAS is allesbehalve een klassiek museum. Het verhaal van het MAS is er een van en voor elke bezoeker. Hier krijg je een overzicht van alle MAS-activiteiten, van rondleidingen tot workshops en evenementen. Niet in groep?
Kalender Provincie Antwerpen.
Je zult moeten voelen om de schat te vinden. Steek je handen dus maar uit de mouwen. Hooi en hondsdagen wandeling. zo 01.07 za 01.09. Op 1 juli start er weer een nieuwe wandeling door het Vrijbroekpark. Ga op pad met een plannetje en ontdek de zomerbloeiers. Hout de dief. zo 01.07 ma 31.12. Kom de bomen van het Vrijbroekpark ontdekken in deze toffe bomenwandeling voor gezinnen. Terra Nova 2018 Oevernachten. vr 06.07 vr 31.08. Oevernachten is een unieke oeverbeleving.
Wat te doen in Antwerpen in juli? ontspanning, rommelmarkten, tentoonstellingen, voorstellingen.
Muziek lessen overige. Wat te doen op Nationale Feestdag 21 jul? Onze selectie Deze week Provincie Antwerpen. MARKTEN, BEURZEN, SALONS. Fiesta Europa Antwerpen. Vandaag van 10u tot 21u Van 18 tot 22 juli Niet bekendgemaakte Groenplaats Antwerpen Gratis. ONTSPANNING, PRETPARKEN, NATUUR. Vandaag van 9u30 tot 17u Van 2 juli tot 31 augustus M D W D V Za Zo Hidrodoe, Het Interactieve Waterdoecentrum Haanheuvel 7 Herentals Kinderen. Vandaag van 12u tot 23u59 Van 18 mei tot 2 september M D W D V Za Zo Waagnatie Rijnkaai 150 Antwerpen Gratis Kinderen 9. ONTSPANNING, PRETPARKEN, NATUUR. Vandaag van 14u tot 23u59 Van 25 juni tot 2 september M D W D V Za Zo Niet bekendgemaakte Sloepenweg 2030 Antwerpen Antwerpen 3 Gratis Kinderen. Cultureel stadsfestival Antwerpen Barok 2018. Vandaag van 10u tot 17u Van 1e juni 2018 tot 13 januari 2019 D Za Musea, Kerken en Andere Locaties in Antwerpen Wapper 9-11 Antwerpen.
7 leuke gratis dingen om te doen in Antwerpen riebedebie.be.
Raden welke groenten er in de moestuin groeien of de neus dichtknijpen bij het passeren van de mesthoop? Kom langs en maak van dichtbij kennis met de wereld van de boer, zijn dieren en het erf. De boerderij is alle dagen inclusief zon en feestdagen vrij en gratis te bezoeken tussen 13u en 17u, behalve op vrijdag en zaterdag want dan is de Kinderboerderij Rivierenhof gesloten. Meer info over het Rivierenhof vind je hier. Nog op zoek naar meer leuke activiteiten in Antwerpen? ONTDEK DAN SNEL ONZE ACTIVITEITENZOEKER. Deel dit nieuws. Waar wil je heen? Kies een andere provincie. Wat wil je doen?
Doen! Gazet van Antwerpen.
U zag er weer geweldig uit op dag 2 van Tomorrowland. Honderden festivalgangers brengen prachtig eerbetoon aan Avicii op Tomorrowland. Kobe Ilsen dirigeert après-skifeestje op Tomorrowland bij 30 graden. Nieuwe dresscode op Tomorrowland is onze nationale driekleur. Zwart van t volk, geel van t bier, rood van de zon. 18.000 slaapzakken, 4 olympische zwembaden en 2 miljoen ijsblokjes: Tomorrowland 2018 in cijfers. KALENDER UIT TIPS IN ANTWERPEN.
Bezienswaardigheden Antwerpen. Wat te doen in Antwerpen, België Zoover.
Wil je weten wat er allemaal te beleven valt in Antwerpen? Op deze pagina vind je alle bezienswaardigheden in de buurt. Van interessante musea en leuke winkels tot de gezelligste restaurants. Maar ook dierentuinen, attractieparken en vele andere bezienswaardigheden ontdek je hier. Lees de beoordelingen en bekijk de foto's' van bezoekers die je voorgingen, zodat je kan zien of het ook iets voor jou is.
Doen, Antwerpen UiT in Vlaanderen.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en word wekelijks getipt over wat er speelt in de buurt van Antwerpen en daarbuiten! Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief boordevol UiTtips! Cultuur in de duisternis. De Verborgen Parel in. Een unieke site met indrukwekkende verhalen. De leukste openluchtzwembaden. Voor een frisse duik onder de blote hemel. UiT in het Weekend. 5 tips om je warm te maken voor het weekend. De beste barbecueplekjes. Gentse Feesten 2018. Vree wijze tips voor het grootste volksfeest in Europa! De Verborgen Parel in. Dit stadspaleis tussen Hema en HM slingert je terug in de tijd. Duurzaam festivalplezier: hier. Festivals voor foodies. 4 tips voor wie de obligate hamburger beu is.
A-stad.
Wat te doen in Antwerpen evenementen Koopjeskrant.be.
Vanaf nu is er voor alleenstaande vijftigers een nieuwe vereniging in Antwerpen Senior Activa, gezellig samenzijn en activiteiten doen in groep dat is ons doel. in inox is tafelmodel 50 x30x20 met 2 branders en lavastenen met of zonder de fles campinggas bieden vanaf 30. openlucht rommelmarkt te Mechelen.
Visit Antwerpen.
Provincie Antwerpen voor kinderen UiTmetVlieg.be.
Antwerpen, Red Star Line. Recreatiedomein of centrum. Thema of pretpark. 1-20 van 2883 resultaten. Wil je een beoordeling schrijven over een afgelopen activiteit? Ga rechtstreeks naar het beoordelingsformulier, schrijf een beoordeling en zoek in afgelopen activiteiten. 2800 Mis geen enkele activiteit in jouw buurt! Schrijf je in en ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief boordevol tips voor leuke uitstapjes in Mechelen. Niet te missen. Vlieg toont je de 9 blotevoetenpaden in Vlaanderen. Dat wordt lachen, elkaar helpen en vuil worden. Van 28/07 tot 3/08, Oostende. Familietheater aan zee: wat een goede combinatie. Het Familiepark is er helemaal voor de kinderen.

Contacteer ons