Op zoek naar brasserie antwerpen?

Homepage Brasserie Appelmans.
Hierbij kiest u à volonté uit een smeltkroes van unieke smaken, variërend van klassiek tot internationaal, doorheen de verschillende verdiepingen van onze brasserie. Reserveer hier vanaf 25 personen. zondag tot en met donderdag. Brasserie Appelmans Absinth Bar Papenstraatje 1 Antwerpen 2000.
Cafeacute Impérial Paleis op de meir Antwerpen.
Er zijn 100 zitplaatsen voorzien in de brasserie en 70 zitplaatsen op het terras van het binnenplein. Dankzij de unieke ligging van dit prachtige gebouw in het hartje van Antwerpen, het historische karakter en de museale functie is dit concept een aanwinst voor het meerwaardezoekend publiek.
De 10 beste restaurants in de buurt van Groenplaats.
Keukens: Italiaans, Frans, Mediterraan. Brasserie Flo Antwerp. 349 van 1.360 restaurants in Antwerpen. Groenplaats 32 Hilton Antwerp Old Town. 01, km van Groenplaats. Niet ok 05/01/2019. Wat een meevaller zeg! Keukens: Frans, Belgisch, Vis en zeevruchten, Europees. 345 van 1.360 restaurants in Antwerpen.
Van der Valk Hotel Restaurant Antwerpen centrum.
Het restaurant van Van der Valk Hotel Antwerpen heet Stiel en dat is dan ook de rode draad in heel het restaurant, want ambachten staan er centraal en dat proef je. Denk dus aan eerlijke producten uit de omgeving, eigen bereidingen, soms zelfs ter plekke en vooral no-nonsens gerechten die smaken. De menukaart van Bistro Stiel biedt voor elk wat wils.
Brasserie Lids Lekker eten drinken in Antwerpen.
Brasserie Lids is gelegen in het historische centrum van Antwerpen, vlakbij de grote markt. s Zomers is er een ruim terras waar u kan genieten van een glaasje en/of een hapje terwijl u luistert naar de klokken van de Sint-Pauluskerk en de kreten van spelende kinderen.
Brasserie Flo Antwerp in Antwerpen.
60% korting bij restaurants? Brasserie Flo Antwerp in Antwerpen. Over Brasserie Flo Antwerp. Brasserie Flo heeft haar uniek culinaire anker uitgeworpen aan het bekendste en mooiste plein van Antwerpen, de Groenplaats. Bij het binnenkomen wordt u onmiddellijk begroet door de zee!
BRASSERIE BIZIE LIZIE Restaurant.
Ontdek onze brasserie. Met onze snelle bediening, gezellig terras en aangepaste lunchmenu is Bizie Lizie de ideale plaats om snel even te ontsnappen uit uw kantoor. Indien u net wat meer wenst voor uw zakelijke contacten of collegas beschikken wij ook over een grote vergaderzaal.
OUD ANTWERPEN.
Brasserie Flo Antwerp Authentic Brasserie Cuisine in Belgium Groenplaats.
Brasserie Flo heeft haar uniek culinaire anker uitgeworpen aan het bekendste en mooiste plein van Antwerpen, de Groenplaats. De speciale sfeer die onze gastronomische haven uitademt, wordt al tastbaar van zodra u binnenstapt in het frappante iconische en moderne kader dat deze traditionele brasserie overgoten met couleur locale biedt.
Brasserie Gust Uit eten in Antwerpen.
Elke vrijdag van 12u 15u chateaubriand met frietjes en pepersaus 1295, euro. Brasserie Gust is gelegen aan de voet van de Waaslandtunnel te Linkeroever. Gezellige brasserie voor jong en oud met grootmoeders gerechtjes aan democratische prijzen. Tapas, cocktails en bieren.
Bistro Pompidou Een vleugje Parijs in Antwerpen.
Bistro Pompidou is een Frans Belgisch bistro-cafe. Gezellig gelegen aan de groene long van Antwerpen, aan het Nachtegaal Park en Park Den Brandt, ben je slechts 2 minuten verwijderd van het stadscentrum. Het overdekte terras geeft je onmiddellijk een Parijs gevoel.

Contacteer ons