Resultaten voor koninklijk atheneum antwerpen

GO! Koninklijk Atheneum Antwerpen, Franklin Rooseveltplaats 11 2060 ANTWERPEN.
Over Onderwijs en Vorming. Directies en administraties. Inlichtingen over de school. Koninklijk Atheneum Antwerpen. Franklin Rooseveltplaats 11. SGGO nr1 Antwerpen-Wommelgem-Zwijndrecht. verslag bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne so. Vestigingsplaatsen secundair onderwijs. Franklin Rooseveltplaats 11, 2060 ANTWERPEN. 1ste leerjaar A. 1ste leerjaar B.
Atheneum Antwerpen HLN.
Antwerpen De Europese Commissie heeft Karin Heremans, directrice van het Koninklijk Atheneum Antwerpen, gevraagd als verantwoordelijke voor de werkgroep. Hulpactie levert goed rapport op. Antwerpen De leerlingen Logistiek van het Atheneum Antwerpen trekken dit weekend naar Calais om vluchtelingen te helpen.
Onderwijskiezer.
De OKAN-afdeling is gesitueerd in de Van Ertbornstraat 9 te 2018 Antwerpen 03 284 50 55. Deze school werkt voor de inschrijvingen voor schooljaar 2018-2019 met het centraal aanmeldsysteem van de stad A'pen. Centrum voor leerlingenbegeleiding. 03 232 23 82. Koninklijk Atheneum Antwerpen. Koninklijk Atheneum Antwerpen.
Monumenten Stad Antwerpen Atheneum Antwerpen Koninklijke Vereniging voor Natuur en Stedenschoon.
Home Monumenten Stad Antwerpen Monumenten Stad Antwerpen Atheneum Antwerpen. Het Koninklijk Atheneum Antwerpen bestaat meer dan 200 jaar en heeft zijn wortels diep in de geschiedenis van Vlaanderen. Het was niemand minder dan Napoleon die deze voormalige Ecole" Secondaire" oprichtte, om het onderwijsmonopolie van de clerus te doorbreken.

Het Koninklijk Atheneum Antwerpen heeft een bijzondere geschiedenis en een uitzonderlijke feestzaal, zaal AthenA, waar uiteenlopende evenementen plaatsvinden. Het Koninklijk Atheneum Antwerpen staat voor onderwijs met oog voor wederzijds respect voor verschillende culturen en persoonlijkheden. We streven naar een optimale en totale ontwikkeling van elke leerling op het vlak van kennis, persoonlijkheid, sociale vaardigheden en attitudes.
Koninklijk Atheneum Antwerpen 13 foto's' Middelbare scholen Franklin Rooseveltplaats 11, Noord, Antwerpen Telefoonnummer Yelp.
In de tweede en derde graad kunnen de leerlingen een studierichting kiezen uit een brede waaier van ASO-studierichtingen of specifieke TSO en BSO richtingen. Het Koninklijk Atheneum Antwerpen heeft een bijzondere geschiedenis en een uitzonderlijke feestzaal, zaal AthenA, waar uiteenlopende evenementen plaatsvinden.
Welkom Zaal AthenA.
Welkom in Zaal AthenA, de multifunctionele zaal van het Koninklijk Atheneum Antwerpen De Pijl. Iets meer dan 11 jaar geleden, in de nacht van 14 op 15 januari brak er brand uit in het Koninklijk Atheneum. De vlammen sloegen hoog uit het dak op, het was één grote vuurzee.
Koninklijk Atheneum Antwerpen Antwerpen Facebook.
proficiat aan alle geslaagden! Het lijkt erop dat je problemen ervaart bij het afspelen van deze video. Probeer je browser opnieuw op te starten als dit het geval is. Geplaatst door Koninklijk Atheneum Antwerpen. Koninklijk Atheneum Antwerpen heeft zijn/haar profielfoto bijgewerkt.
GO! Koninklijk Atheneum Antwerpen ANTWERPEN cultuurkuur.be.
School of onderwijscentrum. Koninklijk Atheneum Antwerpen. Koninklijk Atheneum Antwerpen. cultuurkuur.be maakt gebruik van cookies. Koninklijk Atheneum Antwerpen Pagina volgen. Deel deze pagina. Deze pagina heeft nog geen beheerders. Ga dankzij dynamoOPWEG gratis met De Lijn op klasuitstap naar een culturele bestemming.
Koninklijk Atheneum, Antwerpen Bij de aanleg van de Antwer Flickr. new icn message. flickr-free-ic. 3d pan white.
Koninklijk Atheneum, Antwerpen. Bij de aanleg van de Antwerpse leien, na de sloop van de oude Spaanse wallen vanaf 1864, voorzag men de realisatie van talrijke openbare gebouwen, naar het voorbeeld van de Ringstrasse rond wenen. Eén ervan betrof het atheneum, in 1880-1884 opgetrokken, naar een ontwerp van stadsarchitect Pieter Dens.
Koninklijk Atheneum Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
Inventarisatie Antwerpen geografische inventarisatie: 01-01-1976 31-12-1992. Koninklijk Atheneum, Antwerpen Bij de aanleg van de Antwer Flickr. is vastgesteld als bouwkundig erfgoed Koninklijk Atheneum. Deze vaststelling is geldig sinds 14-09-2009. is beschermd als monument Koninklijk Atheneum. Deze bescherming is geldig sinds 22-04-1994.

Contacteer ons