Op zoek naar wat te doen op zondag in antwerpen?

Praktische info Museum Plantin-Moretus.
Wat is er te zien? Wat is er te doen? Over het museum. Praktische informatie over openingsuren, ticketverkoop, bereikbaarheid en toegankelijkheid. U ontdekt dat iedereen welkom is in het Museum Plantin-Moretus. Home / Praktische info. Het museum is open van dinsdag tot en met zondag van 10 tot 17 uur. Uitzonderlijk open op Paasmaandag en Pinkstermaandag. Tickets zijn verkrijgbaar tot 16.30 uur. Op 24 en 31 december sluit het museum om 16.00 uur. In de leeszaal kunt u terecht van maandag tot vrijdag van 9.30 tot 16.30 uur. 32 3 221 14 50. fax 32 3 221 14 71. Heilige Geeststraat 6. Boek hier uw ticket. Bezoekers van 26 tot en met 65 jaar. Bezoekers van 12 tot en met 25 jaar. Bezoekers ouder dan 65 jaar. Groepen vanaf 12 personen. Bezoekers met een Knack-clubkaart geldig voor maximum 2 personen/kaart. Bezoekers jonger dan 12 jaar. Laatste woensdag van de maand. Begeleiders van rolstoelgebruikers en mensen met een handicap. Schoolgroepen tot 26 jaar met leraar. Een bezoek aan de leeszaal. Antwerpenaren met een A-kaart bewoners van Antwerpen en haar districten: enkel tot de permanente collecties.
Apple Store in Antwerpen Switch.
Met de auto komende van het Noorden van Antwerpen: Neem de E19 richting Antwerpen, en neem afslag Antwerpen-Noord richting Brugge / Bergen-op-Zoom / Haven 200-2000. Voeg vervolgens in op de A12. Neem de afslag 16 Ekeren en voeg in op de Noorderlaan N180. Met het openbaar vervoer: Bussen N65, N77, 720, 730, 760, 761, 770 en 775 nemen tot aan de halte Manchesterlaan, of neem Tram 6, tot aan de haltes Luchtbal-Kerk of Antwerpen-Dublin. Plan een route naar de winkel. Het kan soms even duren vooraleer je een toestel volledig onder de knie hebt. Zelfs mensen die al wat langer met een Apple toestel werken, kunnen na een update soms het gevoel hebben het bos niet meer door de bomen te zien. Volg een workshop in onze Macademie om écht alles uit je toestel te halen! Switch staat voor super service. Niet alleen hebben we zojuist een geweldige alliteratie jouw kant uit gegooid maar we staan helemaal achter die uitspraak. Bekijk eens wat we voor jou kunnen doen en beslis zelf of je het met ons eens bent.
Slecht weer op komst: 25 leuke dingen om te doen met de kind. Het Nieuwsblad.
Ga naar Sint-Pietersburcht in Puurs. Altijd een goed idee wanneer het miezerig weer is met af en toe wat opklaringen. Deze speeltuin is gebouwd achter een echt fort en is een heus speelparadijs voor kleine speelvogels. Terwijl mama en papa op een overdekt terras zitten, kunnen de kids spelen. En als het regent kan je er gemakkelijk schuilen. Test een kindvriendelijk restaurant uit. België telt massaal veel kindvriendelijke restos. De Burgerij in Antwerpen, het Chicago Café in Brussel en Ushuaya in Mechelen. Foto: Lobke Gielkens en haar kinderen. Ga een namiddagje opruimen. Speelgoedbakken die uitpuilen? Tijd om ze op te ruimen, een regenachtige vakantienamiddag is daar ideaal voor.
Uitstapjes Goedkoop.be.
Zondag 17 april is het zover: DVV Antwerp 10 Miles Marathon. Tijdens dit jaarlijkse sportevenement rennen meer dan 30.000 sporters door het centrum van Antwerpen. Loop je zelf mee, wil je je nog inschrijven of sta je liever langs de kant? Het kan allemaal! Lees verder en ontdek wat je moet weten over DVV Antwerp 10 Miles Marathon. Avontuurlijke dagtrips voor kleine durfals. Wat te doen in de vakantie of in het weekend? Dat heb je je misschien al wel eens vaker afgevraagd. Het is heerlijk weer en je wilt er gezellig op uit met de kinderen.
Wat te doen in Antwerpen in januari? ontspanning, rommelmarkten, tentoonstellingen, voorstellingen.
Magazijnverkoop op zondag bij Roman-tiek. Zondag 6 januari Magazijn 4 Hoge Mereyt 12 c Brecht. ONTSPANNING, PRETPARKEN, NATUUR. Natuurpunt Turnhoutse Kempen: werkdag in het Frans Segersreservaat op 5 januari. Zaterdag 5 januari Brugje Over de Visbeek op Wegje Dat Vertrekt Vanaf Veedijk Turnhout Gratis Kinderen 18. Winter Kijk Dans Opendeur bij Dansclub Baila te Arendonk. Zaterdag 5 januari Zaal Baila De Brulen 57 Arendonk Kinderen 4. Oevers Party time 70/80/90. Zaterdag 5 januari Ruiterhal Gemeentepark 10 Brasschaat. Circus Barones een reis rond de wereld. Vandaag van 15u tot 20u Van 25 december 2018 tot 6 januari 2019 M D W D V Za Zo Parking Pidpa Desguinlei Singel Antwerpen.
De Ruien Antwerpen ondergronds.
Een bezoek aan De Ruien, met haar oude gewelven, kanaaltjes, bruggen, riolen en sluizen, spiegelt de historische stadskern boven uw hoofd, met tal van interessante weetjes en geheimzinnige anekdotes uit een ver en recent verleden. Wist je dat De Ruien voor een groot stuk overwelfd werden door de Jezuïeten, om ruimte te maken voor de prachtige Sint-Carolus Borromeuskerk op het Hendrik Conscienceplein? We nemen u mee op een bevreemdende wandeling in de onderbuik van Antwerpen!
IKEA Wilrijk IKEA.
Je hoeft niet alles zelf te doen. Bij IKEA kunnen we je helpen met allerlei services, zoals transport, montage en recyclageservices. Hieronder vind je alvast een voorproefje van de vele services die het winkelen bij ons nog makkelijker maken! Keuken planningservice op afspraak. Ophaal en recyclageservice. 365 Dagen ruilrecht. Selecteer het type transport.: Jammer genoeg zijn de kaarten momenteel niet beschikbaar. Probeer later opnieuw. Mijn locatie gebruiken. totalTime totalDistance distanceUnits. Route niet gevonden. We konden geen route genereren op basis van de ingevoerde gegevens. Het is niet mogelijk het correcte adres te bepalen op basis van de opgegeven informatie. We moeten je locatie kennen. Voer een van-adres in of klik mijn locatie gebruiken.
Antwerpen, dagje uit in Antwerpen. Wat te doen in Antwerpen? DagjeWeg.NL.
Dagje of weekendje Antwerpen wat te doen? uit met je partner. Uitstapjes Antwerpen 84. Belgisch bier brouwen. Hoe gaat dat? geopend, s maandags gesloten. ANTWERPEN, BELGIë Hoe brouwen ze in België bier? Bekijk, beleef, ruik en proef het in Stadsbrouwerij De Koninck in Antwerpen. Tijdens een weekendje Antwerpen mag je de rondleiding in deze bijzondere bierbrouwerij niet overslaan! Ontdek de verborgen plekjes van Antwerpen. Actie DagjeWeg.NL Tickets. 10% korting vanaf 4 personen. geopend, elke dag geopend. ANTWERPEN, BELGIë Het opvallende mintgroene busje van Voyage Local voert je mee naar het echte Antwerpen. Ontdek de verschillende buurten en luister naar de verhalen uit arbeiderswijken, multiculturele wijken en de Antwerpse upperclass. Comics Station Antwerp. Actie DagjeWeg.NL Tickets. Van 2150, voor 1595! geopend, open op zondag, soms op maandag, soms op dinsdag, woensdag, soms op donderdag, soms op vrijdag, zaterdag.
Doen! Gazet van Antwerpen.
Opnieuw Winter-BBQ op Scheldekaaien om jaar feestelijk in te zetten. Eten en drinken. Na eerste veganistische kerstmarkt, nu ook Vegan Street Festival in Antwerpen. Shoppen en mode. Moeder en dochter openen samen tattooshop: Luna heeft zeven van mijn tattoos gezet en ik elf van de hare. Podium en expo. Tot twee jaar cel gevraagd voor fraude met polsbandjes Tomorrowland. Eindejaarsvuurwerk boven Antwerpen lokt duizenden kijklustigen. Voor elk wat wils: dit zijn de leukste feestjes in Antwerpen om het nieuwe jaar in te zetten.
Antwerpen is open Ondernemen in Antwerpen.
Een deel van stad Antwerpen is erkend als toeristisch centrum. Dat opent mogelijkheden voor uw winkel: u mag elke zondag openen. Eén jaar Antwerpse winkelzondagen: een gesmaakt initiatief met groeimarge. 09 juli 2015. De stad Antwerpen liet verschillende onderzoeken uitvoeren om de organisatie van de winkelzondagen bijna één jaar na de start te kunnen evalueren. Vraag uw Antwerpen is Open promopakket aan. 30 november 2015. Wil u met uw winkel mee de winkelzondagen promoten? Dat kan met het gratis Antwerpen is Open promotiepakket. Winkelzondag in teken van Innovation Boulevard. 26 februari 2015. Tijdens de winkelzondag op 1 maart kunnen bezoekers allerlei nieuwe digitale toepassingen uitproberen in de winkels. Stad voert reglement inzake sluitingsuren toeristisch centrum in. 06 juli 2016. Het wegvallen van de sluitingsuren in het toeristisch centrum van de stad leidde ertoe dat nachtwinkels eenvoudig kunnen veranderen in 24/7-shops. Tewerkstelling van personeel. Antwerp is Open for Business. Advies en ondersteuning. Start uw eigen bedrijf. Vind een geschikte locatie. Tewerkstelling van personeel. Bouwen en verbouwen. Zaken doen met de stad.
7 leuke gratis dingen om te doen in Antwerpen riebedebie.be.
Download het plannetje van de stripmuren en start je speurtocht. Geniet gratis van Winter in Antwerpen ok, je geeft misschien wel wat geld uit aan een warm drankje of hapje. Van zaterdag 9 december 2017 tot en met zondag 7 januari 2018 verwelkomt Antwerpen je in een magisch winterwonderland. Geniet onder andere van een romantisch ritje op het reuzenrad om al het moois in de stad te overschouwen.

Contacteer ons