Op zoek naar zaal huren antwerpen?

Congresruimte Antwerpen-Centraal.
Een vergaderzaal huren. Een evenement organiseren. Adverteren in de stations. Immo te koop of te huur. Onderhoud en verkoop aan derden. Submenu tonen Submenu verbergen Dienstverlening aan spoorwegondernemingen. Diensten in de stations. Het monumentale station Antwerpen-Centraal kan een origineel kader vormen voor uw evenement, receptie, vergadering of conferentie. We beschikken over verschillende modern uitgeruste zalen, geschikt voor diverse doeleinden. Het gebouw is uiteraard perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. Op de parkings kant Astridplein en Kievitplein zijn er bovendien tal van parkeerplaatsen. Beschikbaar tijdens de week en het weekend. Per zaal 300 btw per dag en 2000 waarborg voor schade of onvoldoende opruimen.
KLEINE ZAAL Uw Project Zuiderpershuis.
Al sinds 1878 schrijft het Zuiderpershuis geschiedenis in Antwerpen. Bewoners Het zuiderpershuis bruist. Het Zuiderpershuis is gastheer voor sociale en culture organisaties, kunstenaars, start-ups en culturele ondernemers. Wees welkom, en maak kennis met de bewoners. De Kleine Zaal ligt tussen de Grote Zaal en de Hangar in, en geeft uit op een charmante binnentuin.
Barcelona Meeting Feestzaal Antwerpen Unieke, originele feestlocaties, trouwlocaties Feestzalen huren huwelijk Barcelona.
Barcelona Meeting heeft een van de meest originele, bijzondere feestlocaties / trouwlocaties van Antwerpen. Een mooie feestzaal op een unieke locatie huren maakt uw huwelijk, bruiloft of familiefeest tot een onvergetelijke gebeurtenis. Door zijn locatie is Barcelona Meeting het perfecte adres om feestzalen te huren in Antwerpen!
Sporthal reserveren Sportsticker.be.
U bevindt zich hier: Home / Sporthal reserveren. Met een Sportsticker is het mogelijk om gratis een sportzaal te huren. Iedere gebruiker van de zaal dient ook in het bezit te zijn van een Sportsticker. Je kan ook bepaalde sporten komen beoefenen zonder dat je de zaal moet reserveren.
Spiegelzaal feestzaal op de meir te Antwerpen.
Vroeger en nu. Bouwen en verbouwen. De appartementen van Napoleon. Empirestijl en meubilair. Stallingen en fonteinen. Het Hollands salon. The Chocolate Line. Paleis op de Meir: Kom Beleef Proef. Salon aan de Spiegelzaal. Slaapkamer van de Keizerin. Who is who.
Mistura: verhuur zaaltje voor 20 personen Borgerhout UiT in Vlaanderen.
richtprijs voor verhuur van de zaal: 25 euro per dagdeel. prijs is overeen te komen. Mistura sterlingerstraat 4 2140 Borgerhout. Hoe geraak ik hier? De Lijn: routeplanner. Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Antwerpen Centraal. Vind dit als eerste leuk.
Verhuur Feestzaal Mechelen Eventonline.
Ons aanbod A Z. Home Verhuur Feestzaal Mechelen. Verhuur Feestzaal Mechelen. Art Nouveau zaal in Antwerpen Horta. Verder lezen Offerte aanvragen. Kasteel van Brasschaat Brasschaat. Bedrijfsevenementen en trouwfeesten Kasteel van Brasschaat. Verder lezen Offerte aanvragen. Radisson Blu Astrid Antwerpen. Conferentiehotel in Antwerpen Radisson Blu Astrid.
Zaalverhuur Permeke.
Permeke beschikt over een volwaardig en compleet uitgerust auditorium met foyer, twee vergaderzalen en een computerklas. Voor het huren van een deze ruimtes kan je terecht bij Info Permeke op het nummer 03 338 38 00 of via. De Coninckplein 25-26.
Zaalverhuur Royal Antwerp FC.
Wij staan u ook graag bij voor de realisatie van uw project: hostesses, audiovisuele wensen, DJs, rondleidingen, vertaalcabines, In samenwerking met onze vaste cateringpartner Gourmet Invent werken we een à la carte prijsvoorstel uit op basis van uw wens en budget. Aarzel niet contact op te nemen bij uw minste vraag of opmerking! Golden Palace Ball 2018 uitreiking van de Gouden Schoen voor het Provinciaals voetbal in Antwerpen.
Kasteel den Brandt.
Zalen t Werkhuys.
t Werkhuys voorziet in een aantal flexibele werkruimtes die gebruikt kunnen worden voor allerhande activiteiten: lessen, workshops, repetities, cursussen en vergaderingen. Indien je een zaal huurt, hou dan rekening met de volgende dagdelen.: ochtend 9u 13u middag 14u 18u avond 18u 22u. Op zaterdag en zondag zaalverhuur tot 18u00!

Contacteer ons